Bøger

Forside til billedbogen En madglad pelikan - fra 1 til 12 med sjove dyr. Udkommet på Turbine Forlaget i august 2014

En madglad pelikan – fra 1 til 12 med sjove dyr. Turbine Forlaget 2014

En madglad Pelikan – fra 1 til 12 med sjove dyr

En madglad pelikan
spiste pizza med banan.
Den trillede omkuld,
da dens mave blev for fuld.

“Lær tallene på uret fra 1 til 12 med den madglade pelikan og alle de andre skrupskøre dyr i denne sjove tællebog. Krokodillerne køber nye briller, kaninerne dykker og chimpanserne tager til karneval. Der er fuld fart på dyrene i den skøre billedbog med flotte og detaljerige illustrationer af Suzanne Ulrikka Pedersen”.

Det er en sød og lærerig billedbog med sprælske illustrationer og små, morsomme rim til børn, der er i gang med at lære at tælle.

En madglad Pelikan er udsolgt fra forlaget. Bogen kan købes ved at kontakte forfatteren pr. mail eller telefon.

Forside til bogen Krudtugler og Rævekager. Bogen er skrevet af Suzanne Ulrikka Pedersen og udkommet på Dansklærerforeningens Forlag 2013.

Krudtugler og Rævekager
Dansklærerforeningens Forlag 29. november 2013

Krudtugler & Rævekager udkommer 29. november på Dansklærerforeningens Forlag.

Bogen handler om sammensatte ord, hvori der indgår et dyr i ordet såsom hundesulten, kovending, skovsvin og strandløve.

“Krudtugler & Rævekager er en rigt illustreret billedbog som på finurlig vis præsenterer og fortæller om sammensatte ord, hvori der indgår et dyr… Illustrationerne understøtter på charmerende vis præsentationen af de sammensatte ord.
Bogen har jeg brugt med stor succes som oplæsningsbog i mine bibliotekstimer for 0.-og 1. klasse. Bogen kan bruges til samtale og kan bidrage til at stimulere børnenes sproglige bevidsthed.”

anmeldelse af skolebibliotekar

Krudtugler og Rævekager kan bestilles i din boghandler eller købes på nettet.

 

Billedbogen Spisegrisens Balladedag af Suzanne Ulrikka Pedersen. Bogen er udkommet på Turbine Forlaget 2012

Spisegrisens Balladedag. Turbine Forlaget 2012

Spisegrisens Balladedag

4 hjerter i Politiken
5 stjerner i 24Timer

“Suzanne Ulrikka Pedersen debuterer som forfatter med denne sjove og skæve fortælling om Spisegrisen, der er alt for fed og fuld af ballade. Historien er skrevet på rim, så den fortjener at blive læst højt… Illustrationerne er farverige og lige så fjollede som teksten – på den helt igennem skønne måde, der gør at børn og voksne kan hygge og grine sammen” fra anmeldelsen på æseløre.dk

Spisegrisens Balladedag er udsolgt fra forlaget. Bogen kan købes ved at kontakte forfatteren pr. mail eller telefon.

 

Billedbogen Elviras By af Suzanne Ulrikka Pedersen. Bogen er udgivet af Turbine Forlaget maj 2013

Elviras By. Turbine Forlaget maj 2013

Elviras By

Midt inde i den store by bor Elvira. I byen er alting firkantet. Firkantede huset, møbler, fjernsyn og firkantede computere – ja, selv Elviras mor og far er firkantede. Men Elvira hader de kedelige firkanter. Og hun tager ud for at finde et sted, hvor der er sjove former og farver, som hun kan bringe med tilbage til den triste by …

“Bogen er fyldt med flotte, farverige illustrationer af byen og naturen, der er vendt på alle leder og kanter. Suzanne Ulrikka Pedersen viser, med denne bog, hvor vigtig naturens farver og former er for vores humør, og at aktiviteter i naturen gør både børn og voksne glade.”

Elviras By er udsolgt fra forlaget. Bogen kan købes ved at kontakte forfatteren pr. mail eller telefon.

 

 

Forside til bogen Esmaralda og polarheksen Tusnelda. Bogen er illustreret af Suzanne Ulrikka Pedersenog skrevet af Tina BuchholtzEsmaralda og polarheksen Tusnelda

Dette er en del af serien om Heksen Esmaralda. Bøgerne er skrevet af forfatter, komponist og musikpædagog Tina Buchholtz. Bøgerne er udkommet på forlaget Dansk Sang.
Alle tre bøger er gennemillustrerede med søde illustrationer af Suzanne Ulrikka Pedersen.

“Heksen Esmaralda elsker stadig duften af vanillesukker og er vild med at synge, danse og rime. I den første bog Heksen Esmaralda  får hun den eftertragtede flyvende kost og i Esmaralda og polarheksen Tusnelda bog tager hun på sin første flyvetur… hvor hun styrter ned på Nordpolen …”

Bogen og Cd’en kan blandt andet købes hos forlaget Dansk Sang

 


Forside fra billedbogen Esmaralda og heksene fra Titicaca. Bogen er udgivet af forlaget Dansk Sang, skrevet af Tina Buchholtz og illustreret af Suzanne Ulrikka Pedersen
Esmaralda og heksene fra Titicaca indeholder 11 nye sange. Der er bl.a. sange om venskab, eventyr og om at savne. Musikken spænder fra latin og jazz, over gospel og blues til pop og polka.

Dette er den tredje bog om Heksen Esmaralda og der en masser af søde, sjove og stemningsfulde illustrationer af heksenes færd over atlanterhavet, og dramaet i Andesbjergene.

Bøgerne kan bruges som højtlæsning, læs-selv, sang i klassen og koret samt teater. For skoler, for institutioner, for musikskoler, for hjem og for sjov. 4-12 år. Cd med versioner af sangene med og uden vokal.

Bogen og CD’en kan blandt andet købes hos forlaget Dansk Sang

 

 

Forside fra billedbogen Esmaralda og polarheksen Tusnelda. Bogen er udgivet af forlaget Dansk Sang, skrevet af Tina Buchholtz og illustreret af Suzanne Ulrikka PedersenHeksen Esmaralda er en musikalsk historie om at få nye venner og om at dele, det man kan og véd, med andre.

Sammen med hver af bøgerne udgives der en CD med musikken og sangene fra bogen.

Selvom de er en serie kan bøgerne læses uafhængig af hinanden. På dette link kan du læse mere om Esmaralda-bøgerne og sangene.

Bogen om Heksen Esmaralda kan købes hos forlaget Dansk Sang